• Η Καίτη Γαρμπή μετράει 30 χρόνια παρουσίας στην ελληνική δισκογραφία.
• Είναι παντρεμένη από το 1997 με τον Διονύση Σχοινά και έχουν ένα γιο, το Δημήτρη.
• Είναι η μόνη Ελληνίδα καλλιτέχνιδα που έχει περισσότερα από 30 ντουέτα στη δισκογραφία.
• Ξεκίνησε τη καριέρα της μαζί με τη μικρότερη αδερφή της Λιάνα ως «Αδελφές Γαρμπή» όταν ήταν μόλις 15 χρονών και η Λιάνα 13.
• Στα μέσα της δεκαετίας του 1980, η Λιάνα αποφάσισε να παντρευτεί και να σταματήσει το τραγούδι και έτσι η Καίτη ξεκίνησε τη solo καριέρα της.
• Το 1989 κυκλοφόρησε ο πρώτος της προσωπικός δίσκος με τίτλο «Πρόβα».Ακολούθησαν οι δίσκοι «Γυαλιά Καρφιά» (1990), «Ένταλμα συλλήψεως» (1991).
• Το 1992 κυκλοφόρησε ο (πρώτος χρυσός της) δίσκος «Του Φεγγαριού Αναπνοές», που περιείχε το τραγούδι «Πες το μ’ ένα φιλί» (στίχοι: Ναταλία Γερμανού), τη μεγαλύτερη ως τότε ραδιοφωνική επιτυχία της.
• Το 1993 εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι «Ελλάδα χώρα του φωτός» και κατέκτησε την 9η θέση. To 2007 υποδύθηκε την Αθηναία πεθερά στη σειρά του Μega «7 θανάσιμες πεθερές».
• Το 2012 πραγματοποίησε 10 μουσικές παραστάσεις σε κινηματογράφο, που σημείωσαν επιτυχία. Τον ίδιο χρόνο, συνεργάστηκε με την Ιταλίδα τραγουδίστρια ΟρνέλαΒανόνι στο τραγούδι «BuonaVita», ενώ αργότερα κυκλοφόρησε ο ιταλικός της δίσκος που περιείχε επιτυχίες της διασκευασμένες στα ιταλικά.
• Τον Φεβρουάριο του 2019 κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι «Ήλιος δε βγαίνει αν δεν πεις καλημέρα», που αποτελεί το δισκογραφικό της reunionμε τον Φοίβο, μετά από 19 χρόνια.
• Πρόσφατα αποκάλυψε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά ότι ξεκινά κανάλι στο Youtube στο οποίο θα κρατά το ρόλο μιας ψυχολόγου και πρώτος της «ασθενής» θα είναι ο Νίκος Μουτσινάς.
Γκόραν Μπρέγκοβιτς
Σύγχρονος συνθέτης, παραδοσιακός μουσικός ή ροκ σταρ ο Μπρέγκοβιτς έχει δημιουργήσει μια μουσική που είναι ταυτόχρονα παραδοσιακή και διεθνής και χωρίς αμφιβολία μια μουσική που φέρει το στίγμα του. Γεννήθηκε στο Σαράγεβο της Βοσνίας το 1950 από πατέρα Κροάτη και μητέρα Σέρβα. Η πρώτη επαγγελματική επαφή του Μπρέγκοβιτς με τη μουσική ήταν μέσω του συγκροτήματος Kodeksi, το οποίο εμπλουτίστηκε με νέα μέλη και μετονομάστηκε «Λευκό Κουμπί» Το συγκρότημα αυτό από το Σαράγεβοέμελλε να γίνει ένα από τα πιο γνωστά της Γιουγκοσλαβίας. Όταν άρχισε να διαλύεται, εκείνος στράφηκε στη μουσική για ταινίες. Το όνομα της μπάντας του: «Η μπάντα για γάμους και κηδείες» προέκυψε από το γεγονός ότι στους γάμους παντρεύεσαι, τρως και χορεύεις, στις κηδείες τρως και μετά παίρνει την σκυτάλη η μουσική για να απαλύνει τον πόνο. Το στυλ του επηρεάστηκε έντονα από τη μουσική των Ρομά. Συχνά του έχει ασκηθεί κριτική για το γεγονός ότι χρησιμοποιεί την παράδοση των τσιγγάνων χωρίς ο ίδιος να είναι. Αυτό που τον κάνει ξεχωριστό συνθέτη είναι η ικανότητα του να αντιλαμβάνεται και αφομοιώνει διαφορετικές μουσικές κουλτούρες και να τις ενσωματώνει στη μουσική του. Λίγοι μουσικοί έχουν καταφέρει να παντρέψουν ένα τόσο ευρύ φάσμα στυλ και τεχνικών χωρίς να χάσουν την ταυτότητα τους. Αντίθετα μια σύνθεση του μπορεί να αναγνωριστεί και από τις πρώτες κιόλας νότες.
Τι άλλο θα δείτε στο IT'S SHOW TIME